ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ

  • Αρχική
  • Blog el
  • ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ

Πως ξεχωρίζει ένας καλός υποψήφιος ενοικιαστής

Η κατάλληλη επιλογή του ενοικιαστή, είναι μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να λάβει ο ιδιοκτήτης ενός ακινήτου, ειδικότερα όταν πρόκειται να επιλέξει ανάμεσα σε 2 ή και περισσότερους υποψήφιους.

Υπάρχουν κάποια στάνταρ στοιχεία που κάνουν τον οποιοδήποτε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εκάστοτε ιδιοκτήτη και να ξεχωρίσει από το πλήθος των ενδιαφερόμενων.

Αρχικά, δώστε βάση στη συνέπεια. Από το πρώτο ραντεβού της γνωριμίας, ο υπεύθυνος ενοικιαστής θα είναι συνεπής και ακριβής, καθώς και πλήρως επεξηγηματικός, σε περίπτωση που καθυστερήσει.

Στη συνέχεια, για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε σύναψη συμφωνίας, θα πρέπει να έχετε πιστοποιήσει την φερεγγυότητά του. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα η επαλήθευση του εισοδήματός του πριν την υπογραφή  της συμφωνίας. Συμπληρωματικά, η έγκυρη και εξασφαλισμένη ικανότητα αποπληρωμής του ενοικίου χρονικά, θα καθορίσουν την πορεία της δέσμευσής του. Σε περίπτωση εξαρτημένου μέλους (φοιτητές και άλλου είδους κοινωνικές ομάδες), είναι απαραίτητη η ύπαρξη συνυπογράφοντα.

Ένα άτομο που βρίθει υπευθυνότητας, θα δώσει εξαιρετική σημασία στην επικοινωνία. Από την πρώτη στιγμή, οι υποψήφιοι που ανταποκρίνονται εγκαίρως και προσφέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες πριν καν τους ρωτήσεις, δεν προμηνύει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.

Ένας υπεύθυνος άνθρωπος, είναι κατά συνέπεια και ένας υπεύθυνος μισθωτής. Θα πληρώνει το ενοίκιο στην ώρα του κάθε μήνα και θα τηρεί όλους τους όρους του συμβολαίου και της συμφωνίας.

Έχοντας έναν τέτοιο ενοικιαστή, αισθάνεστε ασφαλείς και ξεπερνάτε κάθε αμφιβολία.

Επιπλέον, η ειλικρίνεια καθιστά έναν ενοικιαστή περιζήτητο και επιθυμητό υποψήφιο. Υπάρχει τρόπος, ώστε να διακρίνετε έναν ειλικρινή από έναν ‘’δολοπλόκο’’ υποψήφιο εξαρχής; Για αυτό (και για πολλά ακόμη) υπάρχουμε εμείς!

Τέλος, ένας υποψήφιος που ενδιαφέρεται για μακροχρόνια μίσθωση, αποτελεί ασφαλής επιλογή, καθώς θα διασφαλιστεί ένας καλός ενοικιαστής για την ιδιοκτησία σας και θα παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό στην ιδιοκτησία σας. Φανερώνει άνθρωπο σταθερό, με πλάνο. Μια καλή συμφωνία κατά την υπογραφή των συμβολαίων, για μακροχρόνια μίσθωση, αποτελεί τρόπο απόκτησης εμπιστοσύνης.

Η επιλογή του κατάλληλου ενοικιαστή, αποτελεί μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Η τελική επιλογή, πρέπει να γίνεται με σύνεση και συνεργασία. Η διάθεση του ακινήτου, αποτελεί σοβαρή επένδυση για το μέλλον σας.

Στη Homeland Group, θα βρείτε τους ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευτείτε για οτιδήποτε αφορά την διαδικασία ενοικίασης/πώλησης των ακινήτων, είτε είστε ιδιοκτήτης, είτε ενδιαφερόμενος. Θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και θα καταλήξετε με συνοπτικές διαδικασίες στην τελική επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.