Εταιρεία

Διαχείριση Ακινήτων – Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος.


Η Homeland Group είναι ένας ολοκληρωμένος οργανισμός Real Estate με έδρα την Αττική. Το αντικείμενο εργασιών της εστιάζεται κυρίως σε δυο τομείς, την μεσιτεία ακινήτων και την κατασκευή. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχει η Homeland Group είναι Μεσιτικές, Πολιτικού μηχανικού, Δικηγόρου, Συμβολαιογράφου, Λογιστικών, Ασφαλειών ώστε να καλύψει σφαιρικά την αγοροπωλησία ενός ακινήτου αλλά και κάθε παρακείμενη υπηρεσία.

Παρέχοντας υπηρεσίες Golden Visa ,δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την άριστη εξυπηρέτηση ιδιώτη ή νομικού προσώπου τρίτης χώρας όσον αφορά την επένδυση σε ακίνητη περιουσία στη χώρα μας με σκοπό την έκδοση άδειας και παραμονής.

Με σταθερά βήματα και στρατηγικές συνεργασίες από το 2012 αυξάνει το χαρτοφυλάκιο της με επενδυτικά ακίνητα στην Στερεά Ελλάδα, τις Κυκλάδες την Πελοπόννησο, το Ιόνιο και την ευρύτερη Ελλάδα.

Η συνεργασία με έμπειρο τεχνικό επιτελείο που αναλαμβάνει εκτιμήσεις, κατασκευές/ανακαινίσεις, ασφάλειες καθώς και κάθε νομική εξυπηρέτηση, εγγυάται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η απάντηση στο γιατί  να παρέχει όλες τις σχετικές με το ακίνητο υπηρεσίες, είναι: “ο σκοπός της”.

Ο σκοπός της Homeland Group λοιπόν είναι να καινοτομεί.

Και η καινοτομία δε ρωτάει “γιατί;”, αλλά “γιατί όχι;”

O στρατηγικός συνεργάτης για το ακίνητό σας.

Θέλει καλή γνώση του αντικειμένου, εμπειρία, ταχύτητα και σιγουριά στη λήψη αποφάσεων. Γι΄ αυτό χρειάζεστε έναν έμπιστο συνεργάτη που σας καλύπτει απόλυτα. Χρειάζεστε την Homeland Group.

Μια εταιρία που μπορεί να σας προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών οι οποίες ανταποκρίνονται σε καθεμιά από τις ανάγκες σας για την αγορά ή ενοικίαση κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου. Θα χρειαστείτε επίσης υποστήριξη αν θέλετε να κάνετε μια πώληση ακινήτου ή ανακαίνιση ή να ξεκινήσετε εξολοκλήρου κατασκευή οικίας, κατασκευή εξοχικού ή κατασκευή επαγγελματικού χώρου.

Η Homeland Group δεν είναι ένα απλό μεσιτικό γραφείο, είναι ένας ολοκληρωμένος οργανισμός real estate με δραστηριότητες που εκτείνονται από τις αγορές, πωλήσεις κατοικιών, ενοικιάσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων έως την κατασκευή και ανακαίνιση. Και επειδή για την ενοικίαση ακινήτου ή αγορά κατοικίας ή την κατασκευή κατοικίας χρειάζονται ένα σύνολο ειδικοτήτων, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα, εξειδικευμένων στο αντικείμενό τους, επαγγελματιών.

Οι συνεργάτες που αναλαμβάνουν τα project που τους ανατίθενται έχουν πολυετή πείρα στον χώρο της μεσιτείας και της κατασκευής και καλύπτουν κάθε πτυχή αγοραπωλησίας, ενοικίασης και διαχείρισης ακινήτων. Στη Homeland Group εξειδικευμένοι επαγγελματίες, μεσίτες, πολιτικοί μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, λογιστές και ασφαλιστές, θα φέρουν σε πέρας με αξιοπιστία και ταχύτητα αλλά και με τον πιο συμφέρον, για εσάς τρόπο, όποια ανάγκη υπάρχει σχετικά με το ακίνητό σας.

Homeland Group Υπηρεσίες

Κατασκευή επαγγελματικών κτιρίων

Κατασκευή επαγγελματικών γραφείων

Κατασκευή ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων

Κατασκευή τουριστικών καταλυμάτων

Κατασκευή εξοχικής κατοικίας

Κατασκευή αστικής κατοικίας

Η Homeland Group έχοντας στο πλευρό της έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες παρέχει υπηρεσίες καλύπτοντας  έτσι την ανάγκη του ενδιαφερόμενου πελάτη με επιλογές περισσότερες από ένα ακίνητο.

Έχουμε ευχαριστημένους πελάτες γιατί η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα υλικών να χρησιμοποιούμε στα έργα μας είναι κύριο μέλημα μας για ένα σίγουρο και άρτιο αποτέλεσμα

Τα γραφεία μας